Η Εταιρεία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1968 από το κ. Σταμάτη Γκιζελή, και συνεχίζει έως και σήμερα, ως εξειδικευμένη βιομηχανία, κατασκευής μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων, για το κλάδο της επεξεργασίας λαμαρίνας.
Σήμερα είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες του χώρου της, παγκοσμίως, με δραστηριοτητες που ξεκινούν από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και συνεχίζουν έως την πλήρη παραγωγή μηχανημάτων για την επεξεργασία λαμαρίνας.

Η ΓΚΙΖΕΛΗΣ Α.Ε., είναι πια μια καθιερωμένη εταιρεία, με σημαντική παρουσία στην παγκόσμια αγορά. Με ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών, σε όλο το κόσμο, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλη την παραγωγική αλυσίδα, για την επεξεργασία λαμαρίνας.

Το 2004 η ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, σύναψε μια ιδιαιτέρως σημαντική και στρατηγική συνεργασία, με τον παγκοσμίου φήμης Γερμανό κατασκευαστή μηχανημάτων Boschert GmbH. Μέσω αυτής της συνεργασίας, προέκυψε μια καινούρια σειρά μηχανημάτων, σε υψηλότερο τεχνολογικό και ποιοτικό επίπεδο.

Η συνεργασία ΓΚΙΖΕΛΗΣ - BOSCHERT, διαθέτει δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής, το ένα στην Ελλάδα και το άλλο στη Γερμανία.

Για την ΓΚΙΖΕΛΗΣ Α.Ε., η ποιότητα κι εξειδικεύση του προσωπικού έχει τεράστια σημασία, καθότι παίζει καθοριστικό ρόλο στο παραγόμενο προϊόν, όπως και στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Μια ομάδα από στελέχη υψηλής κατάρτισης κι εμπειρίας, είναι υπεύθυνα για τις δραστηριότητες της εταιρείας από το σχεδιασμό έως το τελικό παραγόμενο προϊόν.
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην έρευνα κι ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια πλήρη γκάμα ποιοτικών, σύγχρονων και καινοτόμων προϊόντων, μέσα από συνεχή έρευνα κι ανάπτυξη.

Τα προϊόντα μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Σχηματάρι Βοιωτίας, 32009, Θέση Κορματζίνι
Τηλέφωνο: 0030 22620 58675
Fax: 0030 22620 57185
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 youtube logo2  linkedin icon    Twitter

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 2014